013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie

Welkom bij de veelzijdige evenementenlocatie van Rocks ’n Rivers, het Klim & Avonturenbos, gelegen in Goirle op Natuurpoort de Roovertsche Leij.

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie is een top locatie voor alle soorten evenementen! De locatie is centraal gelegen op één van de Brabantse Natuurpoorten, Natuurpoort de Roovertsche Leij, in een schitterende bosrijke omgeving. De natuurlijke omgeving wordt aangevuld met een goede infrastructuur en gratis parkeerplaatsen voor de gasten.

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie is veelzijdig en biedt mogelijkheden voor de organisatie van onder andere bedrijfsuitjes, teambuildingsdagen, vergadersessies en zeskampen.

Ook voor sport- & survivaldagen voor scholen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vergaderruimtes

Onze locatie beschikt verder ook over diverse ruimtes voor een vergadersessie of teambuildingsactiviteiten, zoals:

– Vergaderruimte de “Bovenkamer” : een sfeervolle vergaderruimte voor een klein gezelschap (tot 12 personen) met uitzicht op de bosrijke omgeving. 

– De “Tribune” : de beste ideeën ontstaan in een relaxte sfeer! Organiseer op een informele manier een meeting. Speciaal voor brainstormsessies / kick-off sessies is de “Tribune” ingericht.

– Outdoor terrein : de locatie wordt omgeven door een groot outdoor terrein. Bestaande uit een event-veld, bosvelden, shootingterrein en een grote overkapping voor een outdoor ontvangst met koffie/thee.

Klim & Avonturenbos

Op het terrein is tevens het Klim & Avonturenbos gelegen, onderdeel van Rocks ’n Rivers. Het Klim & Avonturenbos van 4 hectare bestaat uit diverse routes en tokkelbanen door de boomtoppen. Er is ook een rolstoelvriendelijk klimparcours aangelegd. Kijk voor meer informatie over deze locatie op www.klimenavonturenbos.nl

Verder zijn er ook omkleedruimtes mét douches waar je na de een actieve middag op kan frissen om je dag te vervolgen op het terras, in het restaurant of elders. Kortom de perfecte uitvalsbasis voor elke bijeenkomst met een actief karakter.

Ook is er aandacht in onze activiteiten voor de koppeling met de omliggende landgoederen, educatieve buitenactiviteiten en het gebruik van streekproducten. Op deze manier willen we voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk zijn! 

Horeca gelegenheid

Maak het evenement compleet met catering via / in het nabij gelegen restaurant de Roovertsche Leij. Een prachtige langgevelboerderij met grote terrassen, waar het heerlijk vertoeven is. Behalve een restaurant hebben zij ook twee ruimtes voor vergaderingen voor grotere gezelschappen (tot 50 personen).

Wil je liever exclusief voor de groep een barbecue en niet dat je op het terras moet plaats nemen? Dan is het bijgebouwtje ’t Schop perfect geschikt!

Activiteiten op deze locatie

Buitensport Survivaldag Klim & Avonturenbos
Respectgame Strijd der Elementen
Sportdag organiseren op eigen locatie
Organiseer je eigen Nederland kamp
Volledig verzorgde werkweek Brabant
Schoolreis Brabant in educatief thema
Schoolreisje avonturendag
Strijd der Elementen
Climate Battle
Bedrijfsuitje Klim & Avonturenbos
Bedrijven
Vitaliteit Teamdag
Masterplan
Portofoonmissie
Special Task
Outdoor Games
Vergaderarrangementen
Geheim van de Brouwer
Winter Battle
Winter borrel
Geheim van Koning Winter
Winter Vuurspel

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.