013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud!

Groepsactiviteiten bij Rocks ’n Rivers

Groepsactiviteiten in de Ardennen
Groepsactiviteiten in de Ardennen
Groepsactiviteiten in Brabant
Groepsactiviteiten in Brabant

LEUKE GROEPSACTIVITEITEN

Bij ons zijn er verschillende leuke groepsactiviteiten te vinden, lekker in de buitenlucht. Zowel in heel Nederland als in de Ardennen. Onze groepsactiviteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud en voor mannen en vrouwen. De groepsactiviteiten zijn een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, een dagje uit met de kinderen of om de familie weer een keer te zien. Afhankelijk van je wensen zoals het tijdsbestek, hoe actief het mag zijn en wat het doel is van de dag hebben wij verschillende leuke groepsactiviteiten. Voor een paar uur, tot een compleet weekend. Wij kunnen ook verschillende leuke groepsactiviteiten combineren en een dag op maat voor je maken.

VRIENDENDAG OF FAMILIEDAG ORGANISEREN

Wil je een vriendendag of familiedag organiseren? Ook daar hebben we genoeg leuke activiteiten voor. Wij hebben verschillende activiteiten waarbij de gehele familie en/of vrienden aan deel kunnen nemen, van klein tot groot. Bij sommige activiteiten leer je elkaar beter kennen en krijg je de kans om de band te vergroten, denk hierbij aan een overnachting in een groepshuis waarbij je ’s avonds lekker een maaltijd rondom het kampvuur kunt nuttigen. Er zijn meer dan genoeg opties om een gezellige vrienden- of familiedag te organiseren. Wij kunnen je vriendendag en familiedag compleet maken met verschillende activiteiten, een borrel en/of een lunch of diner.

GROEPSUITJE BRABANT

Wij bieden verschillende activiteiten aan door heel Nederland en de Belgische Ardennen. Bij het Klim & Avonturenbos vind je verschillende groepsuitjes Brabant. Ons Klim & Avonturenbos is een erg mooie plek in Brabant waar je verschillende groepsuitjes kunt doen. De groepsuitjes Brabant vinden plaats in de bosrijke omgeving in Goirle, nabij Tilburg.

Waarom Rocks ’n Rivers?

Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer

Een leven lang buitenspelen

Mensen en teams in beweging zetten

Milieubewust en maatschappelijk betrokken

Waar dan ook

Geschikte locaties voor Groepsuitjes

Organiseer je (meerdaagse) groepsuitje bij één van onze eigen locaties en het wordt een gegarandeerd succes! Wij beschikken over een eigen locatie in Nederland (Klim & Avonturenbos) en een eigen vallei (Domaine du Bocq) in de Belgische Ardennen, waar je op verschillende manieren kan overnachten. Daarnaast werken we ook met diverse locaties samen waar we vaker zijn geweest voor onze programma’s. Zo zit er altijd een geschikte locatie tussen!

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Klim & Avonturenbos
Klim & Avonturenbos
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Maison de la Vallée
Maison de la Vallée
Maison Régal
Maison Régal
Glamping Safaritenten
Glamping Safaritenten
Camping Domaine du Bocq
Camping Domaine du Bocq
Adventure Camp
Adventure Camp
Vergaderruimtes Rocks ’n Rivers
Vergaderruimtes Rocks ’n Rivers
Beekse Bergen
Beekse Bergen
Externe locatie
Externe locatie
Hotels in België
Hotels in België

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.