013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud!

Groepsactiviteiten bij Rocks ’n Rivers

Groepsactiviteiten Ardennen
Groepsactiviteiten Ardennen
Groepsactiviteiten in Brabant
Groepsactiviteiten in Brabant

LEUKE GROEPSACTIVITEITEN

Bij ons zijn er verschillende leuke groepsactiviteiten te vinden, lekker in de buitenlucht. Zowel in heel Nederland als in de Ardennen als voor Wintersport. Onze leuke groepsactiviteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud en voor mannen en vrouwen. De groepsactiviteiten zijn een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, een dagje uit met de kinderen of om de familie weer een keer te zien. Afhankelijk van je wensen zoals tijdsbestek, hoe actief het mag zijn en wat het doel is van de dag hebben wij verschillende leuke groepsactiviteit. Voor een paar uur, tot een compleet weekend. Wij kunnen ook verschillende leuke groepsactiviteiten combineren en een dag op maat voor je maken.

VRIENDENDAG OF FAMILIEDAG ORGANISEREN

Wilt je een vriendendag of familiedag organiseren? Ook dat hebben we genoeg leuke activiteiten voor. Wij hebben verschillende activiteiten waarbij de gehele familie en/of vrienden aan deel kunnen nemen, van klein tot groot. Bij sommige activiteiten leer je elkaar beter kennen en krijg je de kans om de band te vergroten, denk hierbij aan een overnachting in een groepshuis waarbij je ’s avonds lekker een maaltijd om het kampvuur kunt nuttigen of altijd eens op wintersport willen gaan? Er zijn meer dan genoeg opties om een gezellige vrienden- of familiedag te organiseren. Wij kunnen je vriendendag en familiedag compleet maken met verschillende activiteiten, een borrel en/of een lunch of diner.

GROEPSUITJE BRABANT

Wij bieden verschillende activiteiten aan door heel Nederland, België en verschillende plaatsen voor wintersport. Onder Klim & Avonturenbos vind je verschillende groepsuitjes Brabant. Ons Klim & Avonturenbos is een erg mooie plek in Brabant waar je verschillende groepsuitjes kunt doen. De groepsuitjes Brabant vinden plaats in de bosrijke omgeving in Goirle, nabij Tilburg.

Waarom Rocks ’n Rivers?

Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer

Een leven lang buitenspelen

Mensen en teams in beweging zetten

Milieubewust en maatschappelijk betrokken

Onze locaties

Geschikte locaties voor Groepsuitjes

Wij hebben verschillende eigen locaties, zowel in Nederland als in de Belgische Ardennen. Daarnaast hebben we verschillende locaties waar we vaak mee samenwerken voor onze programma’s. Van groepsaccommdaties in de Belgische Ardennen tot wijdse vlaktes waar we met 2500 personen terecht kunnen.

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Klim & Avonturenbos
Klim & Avonturenbos
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Maison de la Vallée
Maison de la Vallée
Maison Régal
Maison Régal
Glamping Safaritenten
Glamping Safaritenten
Camping Domaine du Bocq
Camping Domaine du Bocq
Adventure Camp
Adventure Camp
Vergaderruimtes Rocks ’n Rivers
Vergaderruimtes Rocks ’n Rivers
Beekse Bergen
Beekse Bergen
Externe locatie
Externe locatie
Hotels in België
Hotels in België

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...

  Meer lezen
  Nechwa
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...

  Meer lezen
  Hans Hamels
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans Hamels
  Mooie plek waar je veel leuke activiteiten kan doen! Je hebt een klimbos waarin je kan klimmen en surviavalparcours kunt ...

  Meer lezen
  Fenne Smulders
  Mooie plek waar je veel leuke activiteiten kan doen! Je hebt een klimbos waarin je kan klimmen en surviavalparcours kunt doen en je kunt op de velden bij hun nog veel meer groepsactiviteiten doen!
  Fenne Smulders
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. Zat ruimte om te BBQ en meerdere plekken om ...

  Meer lezen
  Nicolaas
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. Zat ruimte om te BBQ en meerdere plekken om goed te zitten. het huis zelf is wat basic kwa inrichting, maar alles is er. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd en prettig geleid. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas
  Heerlijk weekend gehad! Prima verzorging, leuke activiteiten, leuk personeel en vooral een mooie locatie! Voor herhaling vatbaar!

  Wouter de Lange
  Heerlijk weekend gehad! Prima verzorging, leuke activiteiten, leuk personeel en vooral een mooie locatie! Voor herhaling vatbaar!
  Wouter de Lange

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.