013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Team trainingen

Inhoud programma

Mensen ontwikkelen nog krachtiger door te doen, weten wij! Samen met bevlogen trainers helpen wij teams om effectiever en duurzamer met elkaar samen te werken en leiders om succesvoller sturing te geven aan de mensen. Organiseer de teamtraining bij Rocks ’n Rivers evenementenlocatie in samenwerking met LAMBOOST en werk aan de verbinding binnen het team.

Inhoud programma:

Afhankelijk van de doelstelling van de dag wordt er richting gegeven aan de inhoud van het programma. Dit wordt bepaald bij een intakegesprek voorafgaand de training.

De insteek bij de teamtrainingen is dat we lekker buiten aan het werk gaan, met vooral ervaringsgerichte opdrachten begeleidt door instructeur(s) van Rocks ’n Rivers. Zij waarborgen een veilig verloop en beantwoorden technische vragen van teamleden. Hoe het team de opdracht aanpakt en oplost ligt vanzelfsprekend bij het team. De kracht van onze teamtrainingen zit hem in de nauwe samenwerking met de trainers van Lamboost die zowel tijdens als na afloop impactvolle interventies doen met als doel het team verder in de leerstand te zetten.

De ervaringen uit de opdrachten gebruiken we direct om het team duurzaam te laten ontwikkelen. Stap voor stap bouwt het team aan een stevig fundament. Want wanneer het team ontwikkelt, ontwikkelen de individuen automatisch mee. We geloven er namelijk in dat teams nog krachtiger ontwikkelen door te reflecteren op hun gezamenlijke ervaringen. Dus niet alleen maar praten over… maar ook doen met elkaar!

We besteden tijdens de outdoor teamtrainingen bijvoorbeeld aandacht aan de gezamenlijke doelen, functionele rollen en interactiepatronen binnen het team. Welke zijn helpend en welke werken eerder belemmerend. Dit alles met het doel om de samenwerking en verbinding tussen mensen te versterken en te benutten om te komen tot een blijvend beter teamresultaat.

Welke resultaten mag je na afloop van de teamtraining verwachten?:

Na de meeting kijkt het team of jij als leidinggevende terug op een bijzondere dag, waarin nieuwe ideeën en verbindingen zijn ontstaan voor inspirerende samenwerkingsverbanden, voor nu en in de toekomst.

Over LAMBOOST:

Lamboost is opgericht door Ruben Lamboo (41 jaar), woonachtig in Nijmegen. De achtergrond van Ruben ligt in de outdoorbranche waar hij in 2009 kennis maakte met outdoor- en teamtrainingen. Tijdens deze trainingen diende ‘outdoor’ als metafoor, om (niet effectieve) patronen die eerder nog niet zichtbaar waren, alsnog zichtbaar te maken. Deze wijze van trainen, waardoor teams inzicht in hun eigen functioneren krijgen heeft Ruben vanaf het begin als inspirerend ervaren en heeft hem dan ook nooit meer losgelaten.

Naast het feit dat Ruben in 2020 Lamboost heeft opgericht, werkt hij intensief samen met andere trainers en facilitators. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Wens je voor een deel van de dag gebruik te maken van een ervaren teamcoach dan gelden hiervoor de tarieven (excl. btw): €600,- per dagdeel / per trainer + reis- & verblijfkosten van de trainer(s).

  Onze locaties

  Geschikte locaties voor deze activiteit

  Evenementenveld Rocks ’n Rivers
  Evenementenveld Rocks ’n Rivers

   Reviews

   Wat onze klanten zeggen

   Maarten - Tilburg
   Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
   Meer lezen
   Maarten - Tilburg
   Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
   Maarten - Tilburg
   Maarten - Tilburg
   Susan - Breda
   Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
   Meer lezen
   Nicole - Breda
   Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
   Susan - Breda
   Nicole - Breda
   Tom - Bladel
   Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
   Meer lezen
   Tom - Bladel
   Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
   Tom - Bladel
   Tom - Bladel
   Jessie - Eindhoven
   Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
   Meer lezen
   Jessie - Eindhoven
   Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
   Jessie - Eindhoven
   Jessie - Eindhoven
   Rogier - Bennekom
   Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
   Meer lezen
   Rogier - Bennekom
   Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
   Rogier - Bennekom
   Rogier - Bennekom
   Nechwa - Gilze
   Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
   Meer lezen
   Nechwa - Gilze
   Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
   Nechwa - Gilze
   Nechwa - Gilze
   Hans - Utrecht
   Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
   Meer lezen
   Hans - Utrecht
   Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
   Hans - Utrecht
   Hans - Utrecht
   Fenne - Tilburg
   Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
   Meer lezen
   Fenne - Tilburg
   Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
   Fenne - Tilburg
   Fenne - Tilburg
   Nicolaas - Geldrop
   De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
   Meer lezen
   Nicolaas - Geldrop
   De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
   Nicolaas - Geldrop
   Nicolaas - Geldrop
   Monique - Nijkerk
   De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
   Meer lezen
   Monique - Nijkerk
   De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
   Monique - Nijkerk
   Monique - Nijkerk

   Benieuwd naar de mogelijkheden?

   Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.