013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

evenementen waar we trots op zijn

Onze succesverhalen

Back to Nature weekend
Outdoor Festival
Contrast Weekend
Beach Event

Waarom Rocks ’n Rivers?

Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer

Een leven lang buitenspelen

Mensen en teams in beweging zetten

Milieubewust en maatschappelijk betrokken

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...

Meer lezen
Nechwa
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...

Meer lezen
Hans Hamels
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans Hamels
Mooie plek waar je veel leuke activiteiten kan doen! Je hebt een klimbos waarin je kan klimmen en surviavalparcours kunt ...

Meer lezen
Fenne Smulders
Mooie plek waar je veel leuke activiteiten kan doen! Je hebt een klimbos waarin je kan klimmen en surviavalparcours kunt doen en je kunt op de velden bij hun nog veel meer groepsactiviteiten doen!
Fenne Smulders
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. Zat ruimte om te BBQ en meerdere plekken om ...

Meer lezen
Nicolaas
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. Zat ruimte om te BBQ en meerdere plekken om goed te zitten. het huis zelf is wat basic kwa inrichting, maar alles is er. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd en prettig geleid. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas
Heerlijk weekend gehad! Prima verzorging, leuke activiteiten, leuk personeel en vooral een mooie locatie! Voor herhaling vatbaar!

Wouter de Lange
Heerlijk weekend gehad! Prima verzorging, leuke activiteiten, leuk personeel en vooral een mooie locatie! Voor herhaling vatbaar!
Wouter de Lange

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.