013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Sportdag organiseren op eigen locatie

voorbeeldprogramma

Schakel ons in om een eigen sportdag compleet te maken. Hierbij kan je ons inzetten voor het verzorgen van buitensport activiteiten en kan je ook allerlei samenwerkingsopdrachten met spelbeschrijvingen bij ons huren.

Sportdag organiseren op eigen locatie
Maak de sportdag op school of in de omgeving van de school compleet door begeleide buitensport activiteiten toe te voegen. Hier kan je kiezen voor activiteiten begeleid door instructeurs van Rocks ’n Rivers of enkel voor het huren van materiaal waarbij je zelf de activiteiten begeleid (vraag hiervoor naar de verhuurlijst en voorwaarden).   

Stel je eigen Sportdag samen met de activiteitenblokken van 1,5 uur per blok.
Combineer bijvoorbeeld 2 activiteitenblokken met elkaar met een korte pauze tussendoor. Of maak er een complete dag van, door 3 activiteitenblokken met elkaar te combineren!

Zie hieronder welke activiteitenblokken van 1,5 uur mogelijk zijn. 

Prijzen Sportdag 
Prijzen zijn op basis van minimaal 25 leerlingen bij Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie en inclusief BTW. 
Indien er een externe locatie gekozen wordt, komen er extra logistieke kosten bij. Afhankelijk van de locatie wordt hiervoor een prijs opgesteld.  

Zijn jullie met meer dan 100 leerlingen : vraag dan naar de mogelijkheden en prijzen.

25 t/m 50 leerlingen
51 t/m 100 leerlingen

1 activiteit | 1,5 uur

20,50 per persoon

2 activiteiten | 3 uur

25,50 per persoon

3 activiteiten | 5 uur

33,50 per persoon

4 activiteiten | 6,5 uur

39,00 per persoon

1 activiteit | 1,5 uur

19,50 per persoon

2 activiteiten | 3 uur

22,50 per persoon

3 activiteiten | 5 uur

29,50 per persoon

4 activiteiten | 6,5 uur

34,50 per persoon

activiteitenblokken

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Externe locatie
Externe locatie

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.