013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Schoolreisje avonturendag

Inhoud programma

Voor een survival schoolreisje hoef je niet ver te gaan. De Nederlandse bossen zijn ook uitermate geschikt om op survival te gaan!

Invulling schoolreis Avonturendag:
Organiseer de schoolreis bij het Klim & Avonturenbos te Goirle. Te midden van bosrijke landgoederen bevindt zich het nieuwe outdoorcentrum van Rocks ’n Rivers ‘het Klim & Avonturenbos’. De Avonturendag is een leuke combinatie van een natuur educatieve survivaltocht in de bossen en een keuze uit een team- of klimactiviteit of vrij spelen in het speelbos.  
 
De activiteiten   
In een wisselprogramma gaan de leerlingen in groepjes de survivaltocht wandelen (o.l.v. docenten/ouders) en een andere activiteit zoals klimmen in het klimbos!

Survivaltocht:
Gewapend met een kaart, kompas en rugzak trekken de leerlingen in groepjes het Avonturenbos in. Tijdens de tocht van +- 5 kilometer komen ze diverse opdrachten tegen. Aan het einde van de tocht ontvangen de groepjes materiaal om een vuurtje te maken in een grote vuurschaal. Wanneer het vuur goed brandt kunnen er marshmallows geroosterd worden!

De opdrachten die de groepjes tijdens de survivaltocht tegen komen zijn o.a.: touwnet, kabelbaan, kantelladders en een survival parcours. Naast opdrachten tijdens de survivaltocht zijn er ook diverse teamopdrachten op het veld uitgezet. Zoals: vliegend tapijt en rupsloop. Hierdoor kunnen de groepjes na elkaar starten. Sommige groepjes starten bij de opdrachten op het veld en de andere gaan direct het bos in.

Het is mogelijk om een 2e activiteitenblok toe te voegen. Keuze uit: 

 

2e activiteitenblok

Prijzen

 

25 t/m 50 leerlingen 51 t/m 100 leerlingen
Survivaltocht & vrij spelen € 12,50 p.p. € 11,50 p.p.
Survivaltocht & Outdoor Challenge € 18,50 p.p. € 17,00 p.p.
Survivaltocht & FUN Klimmen € 22,50 p.p. € 21,00 p.p.
Survivaltocht & Klim & Zip € 22,50 p.p. € 21,00 p.p.

Zijn jullie met meer dan 100 leerlingen : vraag dan naar de mogelijkheden en prijzen.

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Evenementenveld Rocks ’n Rivers

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.