013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Camping Domaine du Bocq

De Outdoor Camping in de Ardennen. Ideaal voor groepen die outdoor activiteiten willen ondernemen.

Stap uit de dagelijkse sleur en ga op avontuur in het hartje van de Ardennen. Welkom bij onze avontuurlijke, outdoor camping Domaine du Bocq!

Bij Domaine du Bocq vind je verschillende soorten kampeerplekken, kampeervelden, glamping tenten en gîtes. Geniet van alle rust op een eigen plek naast het kabbelende riviertje du Bocq of zet je tent op één van de velden en geniet van het prachtige uitzicht. Maak daarbij een kampvuur en kom tot rust door de knisperende geluiden en de fonkelende sterrenhemel.

Aan de avonturiers hebben wij ook gedacht! Daag jezelf uit bij één van onze spannende activiteiten. Zo bieden wij op verschillende momenten een activiteitenprogramma aan met o.a. klimmen op een echte rotswand, downhill steppen door de heuvelachtige omgeving en leer handboogschieten net als Robin Hood.

Naast begeleide activiteiten bieden wij ook zelfsturende activiteiten aan. Zo kan je bijvoorbeeld een mountainbike huren en verken op je eigen tempo de prachtige omgeving per fiets. Of ontdek de geheimen uit de omgeving al wandelend met behulp van een GPS.

Kom je voor de rust, voor een mooie wandeling door de natuur of om een van de vele activiteiten te doen? Op onze camping en in de omgeving hoef je jezelf in ieder geval niet te vervelen!

Rust uit na een dag vol avontuur op het terras van ons café – restaurant en geniet van een lokaal, speciaal biertje met een heerlijk hapje eten. Vanuit het café – restaurant worden er eenvoudige, maar lekkere gerechten aangeboden en kan je hier ook een bestelling plaatsen voor verse broodjes welke je de volgende dag kan ophalen.

Of je nu een ervaren avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een ontsnapping uit de drukte, vind het op onze camping Domaine du Bocq!

Kijk voor meer informatie op www.domainedubocq.be 

Wij verwelkomen jullie graag op onze camping!

Activiteiten op deze locatie

Groepsactiviteiten in de Ardennen
Organiseer je eigen Ardennen kamp
Volledig verzorgde werkweek Ardennen
Schoolreis Ardennen in educatief thema
Outdoor Weekend Ardennen
Kamperen in de Ardennen
Personeelsuitje op de Camping
Teamtraining Ardennen

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht

  Informeren naar de mogelijkheden?