013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Teamtraining Ardennen

Je hebt het gevoel en hoort geluiden dat jouw team wel een positieve impuls kan gebruiken! Desalniettemin wil je als initiatiefnemer niet verzanden in een ‘standaard’ teambuildingsweekend… Ga dan met Rocks ’n Rivers naar de Belgische Ardennen! Ons concept is verrassend en kan uitgebreid worden met een ervaren trainer die samen met jullie de opdrachten nabespreekt en terugkoppelt. Zo borgen jullie direct de inzichten en vertalen we dit naar de werkpraktijk.

Inhoud programma:

Bij de Teamtraining in de Ardennen staan samenwerking en avontuur centraal. De activiteiten zijn zo samengesteld dat iedereen deel kan nemen. Van jong tot oud en van sportief tot minder sportief. Jullie kunnen overnachten in een van onze eigen groepshuizen of op onze camping Domaine du Bocq in de Glamping tenten of in het Adventure Camp, allemaal gelegen in een afgelegen vallei. Ook kunnen we de catering volledig verzorgen, zodat jullie als organisatie ook echt zelf deel kunnen nemen.

Bovendien kan er de keuze gemaakt worden om er een ervaren teamtrainer bij toe te voegen aan één of meerdere dagen van het verblijf. De trainer kan zowel tijdens als na afloop van teamopdrachten, samen met het team, stil staan bij zaken die gebeuren in het hier en nu!

Op de tweede dag van het verblijf staan diverse teambuilding opdrachten op de planning. Deze zijn gericht op: communicatie, afhankelijkheid van elkaar en grenzen verleggen. De groep wordt in teams gesplitst die door middel van portofoons elkaar naar diverse punten loodsen om zo het eindpunt te bereiken. Hier dient een touwbrug over een rivier gebouwd te worden. Tot slot beklimt de gehele groep gezamenlijk de via ferrata.

In de avond gaan we de dineropdracht doen. De verschillende gangen van het diner of de barbecue worden in groepjes bereid. Na afloop kan de dag worden nabesproken aan het kampvuur (evt. samen met een teamtrainer).

Je kan onderaan deze pagina zelf een Teamtrainingsweekend in de Ardennen samenstellen. Wens je voor een deel van het verblijf gebruik te maken van een ervaren teamtrainer dan gelden hiervoor de tarieven: € 600,- per dagdeel / per trainer + reis- & verblijfkosten van de trainer(s). Wij werken samen met Lamboost.

OVER LAMBOOST:

Lamboost is opgericht door Ruben Lamboo (41 jaar), woonachtig in Nijmegen. De achtergrond van Ruben ligt in de outdoorbranche waar hij in 2009 kennis maakte met outdoor- en teamtrainingen. Tijdens deze trainingen diende ‘outdoor’ als metafoor, om (niet effectieve) patronen die eerder nog niet zichtbaar waren, alsnog zichtbaar te maken. Deze wijze van trainen, waardoor teams inzicht in hun eigen functioneren krijgen heeft Ruben vanaf het begin als inspirerend ervaren en heeft hem dan ook nooit meer losgelaten.

Naast het feit dat Ruben in 2020 Lamboost heeft opgericht, werkt hij intensief samen met andere trainers en facilitators. “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”.

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Maison de la Vallée
Maison de la Vallée
Maison Régal
Maison Régal
Camping Domaine du Bocq
Camping Domaine du Bocq

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.