013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Organiseer je eigen Ardennen kamp

voorbeeldprogramma

Organiseer voor elk gewenst budget een werkweek naar de Ardennen. Stel je kamp samen met overnachtingen, activiteiten en catering. Nemen jullie graag eigen tentjes mee of maken jullie liever gebruik van het vaste kampement? Willen jullie zelf activiteiten begeleiden of laten jullie dat aan ons over? Alles kan!

Invulling werkweek
Door middel van de verschillende mogelijkheden in overnachting of voor de activiteiten, is er voor elk budget een Survivalkamp in de Ardennen te organiseren. Stel hier je programma samen en zie direct de prijs per leerling.

Overnachtingsmogelijkheden: 

– Overnachting in eigen tenten op een campingveld op Domaine du Bocq in Purnode: waarbij de leerlingen hun eigen tentjes meenemen en opzetten.
– Overnachting in vast kampement op Domaine du Bocq in Purnode: 7- tot 12- persoons tenten met houten vlonders.
– Bivak bouwen als avondprogramma: bivakkeren in Yvoir of Spontin, hierbij bouwen de leerlingen hun eigen onderkomen voor de nacht met behulp van palen en zeilen.

Mogelijke activiteiten: 
– Huur sport en spel materiaal voor een sport en spel middag op het sportterrein van Domaine du Bocq.
– Boek zelfsturende activiteiten zoals kanoën op de Lesse, oriëntatietocht in de omgeving van Domaine du Bocq of samenwerkingsspellen. 
– Een dagdeel georganiseerd door Rocks ’n Rivers instructeurs? Er zijn verschillende buitensport activiteiten te doen, deze worden geheel door onze ervaren instructeurs begeleidt. Denk aan : Klimmen & Abseilen of Mountainbiken. Kijk voor de mogelijkheden in onze Survivalkamp planner onder aan deze pagina. 

Vorm van de catering:
Het verzorgen van de catering kan ook op verschillende manieren:
– De docenten/ leerlingen nemen alle boodschappen en benodigdheden mee om lekkere maaltijden te verzorgen. 
– Rocks ’n Rivers levert maaltijdpakketten, hiervoor dienen jullie dit enkel zelf nog te bereiden! Zo hoeven de docenten vooraf geen boodschappen te doen en kan de maag goed gevuld worden.
– Instructeurs van Rocks ’n Rivers koken samen met een aantal leerlingen van de corveeploeg en docenten een heerlijke maaltijd voor de groep. 

Prijzen:
Stel je programma samen en bereken zelf je prijs! Wij hebben een eigen tool waarbij je zelf een programma kan samenstellen en direct de prijs ziet. Door deze tool volledig in te vullen, hebben wij het beste beeld bij jullie wensen. Op basis van die wensen kunnen we de complete offerte (o.b.v. beschikbaarheid) met de juiste prijzen toesturen. 

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Ook kan je met een collega gratis komen proefkamperen en activiteiten beleven om de sfeer en mogelijkheden eerst zelf te ervaren! 

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Camping Domaine du Bocq
Camping Domaine du Bocq

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht

  Informeren naar de mogelijkheden?