013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Groepsactiviteiten in de Ardennen

Dé locatie in de Ardennen voor outdoor groepsactiviteiten: Domaine du Bocq

Kom voor de leukste outdoor activiteiten in de Ardennen naar onze vallei, Domaine du Bocq. In deze vallei ligt de avontuurlijkste outdoor camping van de Ardennen! Stap uit de dagelijkse sleur en ga op avontuur in het hartje van de Ardennen. De ideale locatie voor een weekendje weg met je familie, collega’s of met een vriendengroep.

Vorm van overnachten

Bij Domaine du Bocq vind je verschillende soorten overnachtingsmogelijkheden, zoals twee gîtes (groepshuizen), vooropgezette tenten met houten vlonder, Glamping tenten, kampeerplekken en kampeervelden. Zo zit er voor ieder gezelschap een geschikte locatie tussen. Geniet van alle rust in een ingerichte Glamping tent naast het kabbelende riviertje du Bocq of richt één van de groepshuizen in en maak gebruik van alle faciliteiten dat het huis te bieden heeft. Neem in de avond met je gezelschap plaats rondom het kampvuur. Ervaar de gezelligheid die deze setting creeërt, voel de warmte van de vlammen op je gezicht en klets de avond rond. Kom tot rust door de knisperende geluiden en de fonkelende sterrenhemel.

Outdoor activiteiten 

Aan de avonturiers hebben wij zeker gedacht! Daag jezelf en de groep uit bij één van onze spannende activiteiten. Ben je met een gezelschap van 10 personen of meer en je wil graag als groepsuitje vol met uitdagende activiteiten naar de Ardennen? Dan kan je dit perfect bij ons regelen! Stel zelf je avontuurlijke uitje samen in onze avonturenplanner en zie direct de bijhorende prijs. Bij het afronden van je uitje kan je de aanvraag rond maken en kijken wij met veel plezier naar de beschikbaarheid.

Ben je met minder personen, dan kan je op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan camping Domaine du Bocq en ter plaatse aanhaken bij het activiteitenprogramma van de camping.

Verzorging van de catering

Heb je geen zin of tijd om boodschappen te doen voor de groep? Geen probleem, wij doen dat voor je! Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles in ‘huis’ is voor het ontbijt en de lunch. Voor de invulling van het avondeten werken wij samen met een lokale traiteur. Zij kunnen bijvoorbeeld een barbecue pakket klaar zetten waarbij je zelf het vlees gaat grillen, of boek er een kok bij zodat je zelf niks hoeft te doen! Mogelijkheden genoeg, kijk hiervoor in de avonturenplanner.

Mogelijke outdoor activiteiten:

Onze locaties

Geschikte locaties voor groepsuitje ardennen

Maison de la Vallée
Maison de la Vallée
Maison Régal
Maison Régal
Glamping Safaritenten
Glamping Safaritenten
Camping Domaine du Bocq
Camping Domaine du Bocq
Adventure Camp
Adventure Camp

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht

  Informeren naar de mogelijkheden?