013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Kamperen in de Ardennen

Inhoud programma

Avontuurlijk kamperen tijdens een survival weekend
De samenstelling van een Survival Weekend in de Ardennen kan je helemaal zelf bepalen. Kies je voor kamperen op het Adventure Camp of voor kamperen in onze Glaming tenten? De invulling van het activiteitenprogramma en de tijdsduur van het Survival kampeerweekend in de Ardennen bepalen we in overleg met jullie. Tevens kunnen we de catering voor de groep volledig verzorgen, zodat je als organisator ook echt zelf deel kunt nemen.
 
Kamperen op het Adventure Camp van Domaine du Bocq
Jullie overnachten in het Adventure Camp van onze camping Domaine du Bocq in meerpersoons tenten. De tenten zijn voorzien van houten vlonders, zodat je niet op de grond hoeft te slapen. Het tentenkamp staat rondom een mooie kampvuurplek, kook- en eettent. Er is een ruime keuze aan mogelijke activiteiten. De meeste activiteiten liggen op loopafstand.

Kamperen in ingerichte Safari tenten van Domaine du Bocq
Perfect voor kleinere gezelschappen. Hierbij verblijf je op de camping Domaine du Bocq in onze Glamping / Safari tenten. Deze tenten zijn compleet ingericht zodat je zelf niks meer mee hoeft te nemen! In totaal zijn er 2x 5-persoons tenten en 3x 6-persoons tenten. Dus is dit geschikt voor een groep van maximaal 28 personen.  

Een Safari tent beschikt over 5 of 6 bedden (incl. 1x 2-persoons bed) en een leefruimte voor in de tent. De Safari tent beschikt over een stroomaansluiting, koelkast, een tafel met banken en een eenvoudig kooktoestel met keukeninventaris. Hierbij kan je gebruik maken van het ruime en schone sanitair van Domaine du Bocq.

Daarbij is er buiten de tent een picknicktafel en een vuurschaal. De Safari tenten liggen dicht bij elkaar zodat je dit ook perfect kan combineren voor een groepsboeking! Hiervoor wordt er een eigen buitenruimte ingericht met eigen bankjes en een kampvuurplek.

Mogelijke activiteiten

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Camping Domaine du Bocq
Camping Domaine du Bocq

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk

  Informeren naar de mogelijkheden?