013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Back to Nature weekend

Organiseer een ‘Back To Nature’ weekend voor het gehele personeel. Waar kan dit beter dan in de mooie, bosrijke omgeving van de Ardennen?! 

Tijdschema

Vrijdag: aankomst in de middag met een lunch. Vervolgens start van het weekend met een informatief gedeelte. In de avond lekker eten, kampvuur en drankjes. 

Zaterdag:  in de ochtend activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. In de middag is er ruimte voor vrije tijd om zo energie te besparen voor de feestavond! 

Zondag: een rustige zondagochtend met een heerlijk ontbijt om daarna richting Nederland terug te gaan. 

Wens
De organisatie van een jaarlijkse Summer Course. Dit keer een weekend weg voor teambuilding, waarbij fun ook heel hoog in het vaandel staat! Het weekend staat geheel in teken van ‘back to nature’ en het liefst ook in een festival sfeertje. 

Aantal
75 personen

Realisatie
Op vrijdagmiddag wordt de groep ontvangen op het gehele domein van Domaine du Bocq. Er wordt namelijk overnacht in beide Adventure Camps en de beide groepshuizen. Er staat een lunchbuffet klaar en de deelnemers zetten de bagage weg en richten hun slaapplekje verder in.

Na de lunch staat er als start van het weekend een informatief gedeelte op de planning, georganiseerd door een extern trainingsbureau. Hierbij worden de deelnemers meegenomen in de natuurlijke omgeving van de camping en leren ze daar hoe ze de natuur kunnen inzetten tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. 

Bij terugkomst van deze sessie, wordt er een overheerlijke barbecue geserveerd door onze cateraar in het Adventure Camp, de centrale plek voor het weekend. Dankzij de mooie setting met lampjes, picknicktafels en een kampvuur, proeven de deelnemers de festivalsfeer. Er wordt nog enkel frisdrank en lekkere 0.0 biertjes gedronken omdat er na de barbecue nog een Night Mission op het programma staat. Tijdens de Night Mission gaan ze in 8 teams op pad. Gewapend met zak- & hoofdlampen trekken ze de natuur in op zoek naar waypoints waar er punten verdiend kan worden. Uiteindelijk wordt er een winnaar bepaald tijdens het maken van een vuurtje met primitieve hulpmiddelen. 

Na de Night Mission is het tijd voor een welverdiend drankje rondom het kampvuur. Dankzij een aantal muzikanten met gitaar wordt dit een mooie en lange avond onder de sterrenhemel.

We starten de volgende dag met een goed en stevig ontbijt. Daarna is het tijd voor het keuzeprogramma. De deelnemers hebben vooraf een keuze gemaakt uit Kanoën, Mountainbiken of Klimmen & Abseilen. Zo kan iedereen doen wat ze zelf willen en wordt het voor iedereen een ochtend die ze bij zal blijven. Na de ochtend is het weer tijd voor een lunch!

In de middag chillen we op de camping met een lekker drankje en genieten we volop van de zon. Iedereen doet waar hij zin in heeft. Zo wordt er gevoetbald, gevolleybald, KUBB gespeeld en is er op instuifbasis de mogelijkheid om deel te nemen aan de High Events (kratjes stapelen en de jacobsladder).  

In de Back to Nature outfit maakt de groep zich klaar voor een feestavond. Ze worden aan het einde van de middag opgehaald per bus die ze brengt naar een prachtige middeleeuwse hoeve. Bij aankomst is het tijd voor een lekkere aperitief alvorens ze aan de chique gedekte tafels plaats nemen voor een heerlijk 3-gangen diner. Na het diner gaan de tafels en stoelen aan de kant en komt er een grote dansvloer tevoorschijn, waar de DJ de lekkerste hitjes draait waar iedereen op los gaat! Zo ontstaat er een ware Summer Course feestavond die tot in de late uurtjes doorgaat! 

Op zondagochtend komt iedereen op zijn eigen ritme uit bed voor een bakje koffie, thee en een lekker ontbijt. Tijdens het ontbijt wordt er nog nagepraat over de fantastische dag en nacht van gisteren en kijkt iedereen met een goed gevoel terug op een mooie Summer Course in Back to Nature stijl! Het is hierna tijd om in de bus te stappen en vol met mooie herinneringen naar Nederland terug te keren.  

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Maarten - Tilburg
Susan - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Susan - Breda
Nicole - Breda
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Tom - Bladel
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Jessie - Eindhoven
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Rogier - Bennekom
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
Nechwa - Gilze
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
Monique - Nijkerk
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Nicolaas - Geldrop
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Fenne - Tilburg
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.