013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Outdoor Festival

Het 25-jarig jubileum evenement van Rocks 'n Rivers!

24 augustus 2019, de dag dat Rocks ’n Rivers 25 kaarsjes mocht uitblazen! Een dag die natuurlijk niet zonder feestje voorbij kan gaan. Om deze dag te vieren, ontstond het idee om een bijzonder festival op te zetten op het terrein bij het Klim & Avonturenbos voor alle relaties, van klanten tot aan familie van werknemers. We wilden dit bijzondere jubileum met zijn allen vieren!

Tijdschema

Ochtend: Feestelijke opening met personeel en familie.

Middag: Ontvangst van alle genodigden en feestelijke opening van het hoofdkantoor Rocks ’n Rivers. Daarna barst het feest los met diverse activiteiten voor jong en oud. 

Einde middag: Einde van de activiteiten, iedereen verzamelt zich bij de spantent voor een lekker drankje en hapje eten. Een moment om gezellig na te kletsen en herinneringen op te halen van 25 jaar Rocks ’n Rivers! 

Avond: Spetterende feestavond met DJ  tot in de late uurtjes…

Wens
Realiseer een jubileum festival waarbij familie, vrienden en zakenpartners uitgenodigd zijn om de dag samen te vieren. De dag staat in het teken van terugkijken op de afgelopen jaren, vooruitkijken naar de komende jaren en vooral plezier maken voor jong en oud.

Aantal
200 personen

Realisatie
De dag begon met het samenkomen van de werknemers om samen een taartje te eten en de dag door te bespreken. Hier haakten natuurlijk ook de familie van de oprichters van Rocks ’n Rivers bij aan, om gezamenlijk te lunchen en om de dag feestelijk te openen.

Na de opening met het selecte gezelschap stroomden de rest van de genodigden binnen. Iedereen is welkom geheten met een welkomstpakketje. Alle deelnemers hadden hierbij de mogelijkheid zich in te schrijven tot een van de activiteiten die op het programma stonden.

We begonnen de middag met een openingswoord en werd het nieuwe hoofdkantoor van Rocks ’n Rivers feestelijk geopend door de nieuwe generatie (kinderen van de oprichters)! Waarna het Outdoor Festival losbarstte! 

Een greep uit deze activiteiten:
– Klim & Zip
– Fun Klimmen
– Shooting Games
– Alle avontuurlijke tochten van het Klim & Avonturenbos
– Workshop schermen
– Workshop graffiti
– Wandeling met de boswachter

Naast de activiteiten waar deelnemers konden inschrijven, waren er ook activiteiten met vrije inloop. Er konden glittertattoo’s worden geplakt, je kon je uitleven op game computers, de geschiedenis van Rocks ’n Rivers kon worden herbeleeft in het kantoor die omgetoverd was tot ‘museum’, er was een panna veld, etc…

Natuurlijk hoort bij een festival ook goed eten en drinken. Onder de mooie spantenten waren foodtrucks te vinden en draaide er een DJ gezellige muziek.

Na het Outdoor Festival werd de dag weer met een kleiner gezelschap afgesloten met een spetterend feest in een nabijgelegen groepsaccommodatie. Dit ging door tot in de late uurtjes. Een dag om niet te vergeten!

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.