013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Beach Event

Een tweedaags bedrijfsevent aan zee

Een tweedaags zakelijk event, voor een vaste opdrachtgever. In de omgeving Amsterdam en Bloemendaal aan Zee.

Tijdschema

Donderdag:
16.00 u: Ontvangst bij restaurant de Bosbaan in Amsterdam. Na een kort intro start van de Volkswagen-oldtimer-rally.
19.00 u: Aankomst op het beach-camp in Bloemendaal. Inchecken in tweepersoons tipi’s en omkleden.
20.00 u: Beach-BBQ en aansluitend feest met DJ op het strand en genieten van de prachtige zonsondergang.

Vrijdag:
07.00 u: Yoga-wake-up sessie in de duinen.
08.00 u: Ontbijt
09.00 u: Beachdag met veel actie en activiteiten als RIB-bootvaren, blokarten, brandingraften, SUP-en en beachvolleybal.
12.30 u: Lunch
13.30 u: Vervolg programma
16.00 u: Finale-team-spel en prijsuitreiking.
17.30 u: Mexican-shared dining en afsluiting van het event.

Wens:

De wens van de opdrachtgever was; originaliteit. Iets doen wat ze nog niet gedaan hadden. En, voor hen erg belangrijk; never a dull moment. Elke minuut moest gevuld worden. Een 2-daags evenement met een hoog fun- en teamgehalte!

Aantal personen:

40 personen

Realisatie:

Op de donderdagmiddag arriveert de groep bij de Bosbaan in Amsterdam. Hier staan 6 gekleurde Volkswagen-oldtimer busjes gereed voor de rally. De groep wordt verdeeld in teams en gaan direct op pad. Onderweg vervullen ze een aantal opdrachten, waarmee ze aanwijzingen verdienen voor de eindplek van de dag.

Aan het begin van de avond arriveren de busjes op het beach-camp, in de duinen van Bloemendaal aan Zee. Na een welverdiend drankje, kleden de mensen zich om voor het feest (met hawai-blousjes, bloemenkransen en flamingo’s!) en wandelen we gezamenlijk over het strand naar het feestpaviljoen.

Hier wacht een uitgebreide barbecue mét cocktailbar. De DJ draait relaxte muziek, welke na het eten meer dansbaar wordt. Met de ondergaande zon en heerlijk strandweer wordt het gezellig tot in de late uurtjes.

De volgende dag begonnen we vroeg om 07.00 u met een korte wandeling in de duinen. Hier starten we de dag op met een fijne yoga-sessie. Hierna een goed ontbijt waarmee de mensen de dag goed kunnen beginnen.

De teams gaan vandaag de strijd met elkaar aan op zeer uiteenlopende onderdelen als brandingraften, beachvolleybal, blokarten en RIB-bootvaren. Dit alles georganiseerd vanuit een mooi strandpaviljoen bij IJmuiden aan Zee. Tussen de activiteiten door was er ook tijd voor relaxen in de zon, een drankje op het terras en uiteraard een uitgebreide lunch.

Aan het einde van de dag is er de grande finale met een gezamenlijk teamspel, waarna het winnende team wordt gehuldigd. Uiteraard ging niemand met een lege maag naar huis, want we sluiten af met een gezellige Mexican-shared-dining.

Moe, maar zeer voldaan wandelen de deelnemers vervolgens naar de touringcar, die ze weer terug naar huis brengt.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.