013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Contrast Weekend

Een back to basic weekend naar de Ardennen

Ga back to basic met collega’s tijdens dit bijzondere survival weekend van Rocks ’n Rivers. We beginnen het survival weekend onder primitieve omstandigheden. Slapen onder de sterren en een dag ‘afzien’ met uitdagende activiteiten. De beloning komt als een geschenk: verblijven in een accommodatie op een heerlijk bed met een lekker diner.

Tijdschema

Vrijdag:
Avond: aankomst en ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Bouwen van het onderkomen van de avond met palen en zeilen, een bivak! Daarna gezellige avond rondom het kampvuur. 

Zaterdag:
Ochtend: bakken van brood boven het kampvuur. Avontuurlijke tocht waarbij de deelnemers moeten oriënteren om bij de volgende slaapplek te komen. De tocht bestaat uit verschillende buitensportactiviteiten zoals klimmen, abseilen, downhill steppen en een touwbrug bouwen om aan de overkant van het water te komen! 

Middag: einde van de activiteiten, aankomst bij het groepshuis. Tijd om te douchen en te relaxen! 

Avond: uitgebreid diner verzorgd door een kok aan huis.

Zondag:
Ochtend: tijd om uit te slapen, uitgebreid te ontbijten en daarna de afsluitende activiteit op de camping te doen, de Shooting Games.

Middag: lunchen, afsluiting van het contast weekend, opruimen van de spullen en uitchecken. 

Wens:

Een avontuurlijk survival weekend waarbij iedereen uit hun comfortzone wordt gehaald, maar daarna ook worden beloond om hun inspanningen. 

Aantal personen:

20 personen

Realisatie:

Tijdens het weekend wordt de taaiheid van de deelnemers op de proef gesteld. Na een nacht in de buitenlucht, waarbij de deelnemers hun eigen onderkomen voor de nacht moeten bouwen. Staat de tweede dag in het teken van een verplaatsing richting de luxe. Dit kan te voet, per mountainbike, per kano, per vlot of per trein. Onderweg komen de deelnemers verschillende buitensport- en survival activiteiten tegen. Aan het einde van deze vermoeiende dag genieten we van een welverdiende warme douche, een voortreffelijk diner en een zacht bed. De laatste dag wordt afgesloten met rustige, gezamenlijke activiteit.

Iedereen kijkt terug op een avontuurlijk survival weekend waarbij het contrast enorm was.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.