013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Opleidingen

Welkom bij DE Opleiding tot allround outdoor instructeur!

Wil jij het liefst hele dagen actief buiten zijn in een avontuurlijke omgeving en jouw kennis en kunde overbrengen op anderen? Dan is dit jouw roeping.
Maak van je hobby je werk. Aan het eind van de opleiding kan je bijvoorbeeld gasten begeleiden tijdens het klimmen, mountainbike, kanoën en boogschieten.

De opleiding bestaat uit 3 modules waarin je alle fijne kneepjes van het vak leert. De eerste module is de opleiding tot ‘Outdoor Spelbegeleider’. Wanneer je nog geen ervaring hebt in het lesgeven en voor groepen staan is dit de basiscursus om mee te beginnen. Tijdens deze 2-daagse leer je Methodische en Didactische vaardigheden.

Voor meer informatie over Outdoor Spelbegeleider Instructeur: KLIK HIER.

Hierop volgt de opleiding ‘Outdoor Recreatie Instructeur’ waarin de focus wordt gelegd op de basis competenties die je moet beheersen om deelnemers te begeleiden in een avontuurlijke omgeving. Tijdens deze 6-daagse (3×2 dagen) opleiding in de omgeving van Tilburg leer je vakspecifieke eigen vaardigheden, basis instructies en veiligheidsaspecten.

Voor meer informatie over Outdoor Recreatie Instructeur: KLIK HIER.

De derde module is de opleiding tot ‘Allround Outdoor Instructeur’. Binnen deze module borduur je verder op de kennis en ervaring van de eerste twee modules. Deze module vindt plaats in Tilburg en in de Ardennen. Je gaat verder met het verbeteren van je eigen vaardigheden, methodiek/didactiek, materiaalkunde, veiligheid en Medical First Aid.

Voor meer informatie over Allround Outdoor Instructeur: KLIK HIER.

Is jouw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en meld je aan voor een van de opleidingen!

Wil je je aanmelden voor één van de opleidingen: Vul dan het formulier in!

Heb je nog twijfels of vragen over één van de opleidingen aarzel niet en stel je vraag via info@rocks-n-rivers.nl of bel 013-4690460 (contactpersonen Timo Veldhoen).

Aanmeldformulier opleiding Rocks 'n Rivers