013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Bedrijfsbeschrijving & Geschiedenis

Rocks ’n Rivers BV is een gecertificeerd organisatiebureau, dat zich sinds 1994 heeft gespecialiseerd in outdoorprogramma’s en bedrijfsevenementen voor groepen van 10 tot 1000 personen.

Ons team op het kantoor in Goirle, bestaat uit 15 medewerkers die zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van uw evenement. De uitvoering van het evenement is in veilige handen bij één van onze projectleiders die samen met het instructeursteam van 60 enthousiaste instructeurs een succes maken van uw evenement.

De organisatie van uw evenement is bij Rocks ’n Rivers in veilige handen. Wij beschikken namelijk over een gedocumenteerd veiligheids(management)systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm en zijn aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON) en de RECRON.

Dit betekent dat er volgens vaste procedures wordt gewerkt, met alleen gekeurde materialen en dat de instructeurs van hoog niveau zijn. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Green Key certificaat. Alle instructeurs zijn gemotiveerde jonge mensen die veelal afkomstig zijn van de Fontys Sporthogeschool of het CIOS. Alle instructeurs beschikken over een EHBO-diploma, methodisch en didactische vaardigheden en de specifieke buitensport kennis.

Met dit professionele team organiseert Rocks ’n Rivers jaarlijks vele succesvolle evenementen op speciaal geselecteerde locaties. Zowel in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Oostenrijk beschikken wij over een zeer uitgebreide infrastructuur en betrouwbare samenwerkingsverbanden.