013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Vitaliteit Teamdag

Navigeer met je team naar vitaliteit: een inspirerende, interactieve teamdag over de kunst van energie, gezondheid en welzijn.

Inhoud programma

Vitaliteit Teamdag

Voor de Vitaliteit Teamdag hebben we de krachten en expertise gebundeld samen met het adviesbureau op gebied van gezondheid op de werkvloer, The Work Flow.  Dit 2 uur durende programma is verdeeld in twee sessies van ieder 1 uur. De deelnemers gaan in een wisselprogramma de twee sessies beleven.

Deel 1, verzorgd door The Work Flow 

We starten met een interactieve sessie over vitaliteit. Want we weten allemaal hoe belangrijk vitaliteit is, maar is het geen containerbegrip geworden? Gezamenlijk gaan we dieper in op wat vitaliteit voor jullie bedrijf / bij jullie op de werkvloer betekent, maar ook voor jou persoonlijk!

Daarna staat er een actieve wandel masterclass op het programma. Ga mee op avontuur met dé vitaliteit expert van The Work Flow, waarbij we jouw welzijn verkennen. Ontdek de kracht van beweging, adem stress weg en werk samen aan het creëren van tiny habits.

Opdrachten die aan bod komen:

Ademhaling / Stress:
Leer de kracht van je ademhaling kennen!
Door verschillende soorten ademhalingsoefeningen gericht op ontspanning en activering van je systeem leer je controle te krijgen op één van de meest krachtige tools van je lichaam!

Hartslag / Beweging:
Ervaar de invloed van beweging op jouw krachtige hartspier!
Het is de bedoeling om te ervaren wat er met je lichaam en geest gebeurt bij verschillende vormen van beweging. Dit doen we onder andere tijdens de wandel masterclass door het competitieve spel-element waarbij je in meerdere teams tegen elkaar een inspanning levert. Durf jij de strijd aan te gaan, zonder dat je de regels kent?

Gedragsverandering:
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom gaan we stilstaan met een stilte oefening. Je gaat letterlijk stilstaan bij je eigen gewoontes en je gaat nadenken over welke gewoontes jij al eens hebt veranderd in je leven. Door middel van jullie eigen inbreng gaan we daarna gezamenlijk op zoek naar de beste tools voor gedragsverandering of -behoud.

 

Deel 2, verzorgd door Rocks ’n Rivers

Vitaliteit heeft betrekking op je lichaam, hoofd en ook je hart en ziel. In dit uur gaan we op ieder gewenst niveau lekker buiten bewegen en aan de slag met een actieve, sportieve activiteit.

De deelnemers maken een keuze uit één van de volgende activiteiten:

Discgolf
Een attractieve sport voor jong en oud, overgewaaid vanuit de VS en afgeleid van golf. Na een uitgebreide instructie door een instructeur worden eerst werptechnieken zoals de forehand en de backhand, met de discs (lijkende op frisbees) geoefend. Vervolgens ga je met de materialen op pad. Het is de bedoeling om met zo weinig mogelijk worpen holes van het parcours af te lopen. Wie is de beste werper binnen de groep?!

Steptocht
Ontdek de omgeving per step, ook wel kickbike genoemd. De deelnemers krijgen een step en een rugzak met een kaart en vragenboek mee. Tijdens de steptocht kom je op verschillende plekken waar opdrachten en/of vragen beantwoord kunnen worden.

Bootcamp
De Rocks ’n Rivers instructeur neemt de groep mee de natuur in voor een ludieke, spierversterkende training. De groep gaat diverse oefeningen doen in combinatie met samenwerkingsopdrachten. Denk hierbij aan squats, levende touwbrug, push-ups-challenge, planking en een samenwerkingscircuit. Dit allemaal met gebruik van de natuur en de elementen die hierbij aanwezig zijn. Na deze sessie hebben we lekker buiten gesport en kunnen de deelnemers vol frisse moed weer verder!

Klimmen (als het programma plaats vindt op onze eigen locatie Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie)
Na een uitgebreide instructie van de instructeur, gaan de deelnemers de hoogte in. Wie durft deze uitdaging aan?!

De volgende klimonderdelen komen aan bod:
Pamper Jump | Hoog Touwnet | Monkey Climb | Binnen Klimwand

 

 

Prijzen Vitaliteit Teamdag bij Rocks ’n Rivers evenementenlocatie (minimaal 20 personen)

2-uurs programma

39.50 per persoon (excl. btw)

Extra logistieke kosten bij externe locaties:

Geef dit bij de aanvraag aan en wij zullen een offerte toesturen met de logistieke kosten en de eventuele locatiehuur

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Evenementenveld Rocks ’n Rivers
Externe locatie
Externe locatie

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.