013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Verrassende bedrijfsuitjes op de mooiste locaties in Nederland

Bedrijfsuitjes

Een dag ongedwongen met elkaar op stap gaan werkt motiverend. Wij organiseren bedrijfsuitjes, waarbij de nadruk ligt op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. Actief, cultureel of culinair? Wij regelen alles tot in de puntjes voor u, zodat de opzet van de dag zeker slaagt. Onze instructeurs zorgen met hun enthousiasme voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. 

BEDRIJFSUITJE BRABANT DOOR ROCKS ‘N RIVERS

Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg organiseren? De evenementenlocatie van Rocks ’n Rivers ligt midden in de bossen op de Natuurpoort de Roovertsche Leij en biedt verrassende, betaalbare activiteiten en heeft heerlijke catering. De activiteiten worden altijd afgestemd op de deelnemers. Ideaal voor teambuilding, maar ook als plezier voorop staat is er volop keuze voor een leuk bedrijfsuitje.

arrangementen bedrijfsuitje

Voor onze bedrijfsuitje arrangementen verwijzen wij u naar onze overzichtspagina bedrijfsuitjes in Brabant. Wat dacht u van een avontuur in ons Klim & Avonturenbos, een Kano Safari tussen de wilde dieren, een landgoed spel, een zoektocht naar het geheim van de Brouwer, een GPS Smokkeltocht of de Shooting Games? Zomaar een greep uit onze mogelijkheden van een bedrijfsuitje in Tilburg of op een andere locatie in Nederland. Ook tijdens de wintermaanden is ons aanbod talrijk. Zo kunt u op zoek gaan naar het Geheim van Koning Winter of strijden om de Winter Games

BEDRIJFSUITJE TILBURG

Zoekt u een bedrijfsuitje Tilburg? Onze vaste locaties liggen in de buurt van Tilburg. Bij al onze locaties en onze bedrijfsuitjes Tilburg ligt de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. We stellen uw bedrijfsuitje zo samen dat de opzet van de dag zeker slaagt: verrassend en succesvol. Je leert je collega’s op een andere manier kennen tijdens een bedrijfsuitje op de evenementenlocatie van Rocks ’n Rivers. Het is lastig om elk jaar weer een origineel bedrijfsuitje te verzinnen. Daarom bieden wij verschillende bedrijfsactiviteiten aan van recreatief, creatief tot sportief. Er zijn volop leuke bedrijfsuitjes te vinden in Tilburg en omgeving. We helpen je daarom graag bij het vinden van het juiste uitje voor je bedrijf. Een bedrijfsuitje met veel beweging, creativiteit of juist de teambuilding? Wij bieden altijd een passende bedrijfsactiviteit. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt tijdens een bedrijfsuitje nabij Tilburg. Enkele voorbeelden zijn een GPS smokkeltocht, klimactiviteiten of maak je liever een natuurwandeling met gids? Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn. Het is een ideaal moment om een andere kant van je collega’s te ontdekken en samen plezier te maken. Dit versterkt de onderlinge band en zal het personeel extra motiveren. Uit onderzoek blijkt dat bijna alle personeelsleden meegaan als je een bedrijfsuitje plant op een werkdag.

Dé locatie voor winteractiviteiten:

Klim & Avonturenbos
Klim & Avonturenbos

Uitje met het bedrijf

Een uitje met je bedrijf organiseren? Bedenk van tevoren wat het doel is. Ga je voor fun of meer voor de teambuilding? Bekijk hoeveel mensen mee gaan en wat het budget is. Kies vervolgens een bedrijfsactiviteit die past bij jouw personeel en waaraan iedereen mee kan doen. Dat geeft de grootste kans op deelname van het personeel. Let bij de keuze van locatie op de bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer en of er voldoende parkeerplaatsen zijn (liefst gratis). Uiteraard moet het betaalbaar zijn en leuk zijn voor iedereen. Daarom hebben wij keuze uit verschillende bedrijfsactiviteiten in de omgeving van Tilburg. Veel van onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor teambuilding. Maar ook om de communicatie binnen het team te verbeteren.

BEDRIJFSUITJE OP MAAT

Wenst u liever een volledig Op Maat geschreven bedrijfsuitje in Tilburg of op een andere locatie? Doe alvast inspiratie op, op onze inspiratiepagina waar reeds uitgevoerde bedrijfsuitjes Op Maat staan beschreven, tot wel 2.500 deelnemers. Wij bedenken vervolgens samen met u een thema, letten op de details en stemmen de onderdelen zó op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsuitje zeker slaagt en bij uw bedrijf past. Wat het ook wordt, over uw bedrijfsuitje zal nog lang worden nagepraat. Is uw interesse verder gewekt? Neem dan snel contact op voor persoonlijk advies of bel met 013-4690460 of mail info@rocks-n-rivers.nl.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.