013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

De leukste bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten nu ook in de winter

Winteractiviteiten

De temperaturen zakken en gaan zelfs onder het vriespunt, het is vroeg donker en de winterjassen zijn hard nodig. Maar dat betekent niet dat u met uw team binnen hoeft te gaan zitten, er zijn genoeg winteractiviteiten voor een bedrijfsuitje in de winter, buiten. Onderstaande programma’s zijn afgestemd op de winter en geschikt voor alle bedrijven.

Juist ook voor in de winter hebben wij meer dan genoeg activiteiten om te doen. In de winter gebeuren er mooie dingen in de natuur. Samen met ons kunt u verschillende bedrijfsuitjes organiseren in de winter. In de wintermaanden komt u minder snel buiten om activiteiten te doen en dat is zonde, want het is hartstikke goed om in de winter actief buiten bezig te zijn. Daarnaast kan het gezelschap van uw collega’s ook bijdragen aan de warmte. Hartverwarmend is om een van onze winteractiviteiten met uw collega’s te komen doen zoals onze winter teamgames.

BEDRIJFSUITJE WINTER

Zoekt u een leuk bedrijfsuitje voor in de winter? Dit kan een actief bedrijfsuitje zijn, maar u kunt bij ons ook een bedrijfsuitje in de winter organiseren in de vorm van een winterborrel. Sfeerverlichting, gezelligheid, lekker eten en lange winteravonden met glühwein aan het kampvuur. Dé ingrediënten voor een bedrijfsuitje in de winter of kerstuitje. Waar u uw bedrijfsuitje ook wilt houden in de winter, wij zorgen er altijd voor dat u een compleet verzorgd bedrijfsuitje hebt, alle seizoenen in het jaar.

WINTERACTIVITEITEN BUITEN

Bij ons kunt u het hele jaar terecht om verschillende activiteiten met uw bedrijf te komen doen of een familiedag te organiseren. Ook hebben we mogelijkheden tot een kerstborrel, maar we hebben ook verschillende winteractiviteiten buiten. Rocks ’n Rivers biedt originele winteractiviteiten perfect voor in de winter: laagdrempelige en soms ludieke activiteiten die zowel buiten als binnen gespeeld kunnen worden. Altijd met de nadruk op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. Benieuwd geworden? Klik snel verder op onze winteractiviteiten of neem contact met ons op. 

Dé locatie voor winteractiviteiten:

Klim & Avonturenbos
Klim & Avonturenbos

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.