013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Winter Safari

Inhoud programma

Een leuk groepsuitje in de winter? De Winter Safari is een combinatie van het Safaripark bezoeken en teambuilding.

Een groepsuitje in de winter in Safaripark Beekse Bergen
Tijdens de Winter Safari ontdek je het Safaripark op een originele manier. In teams trek je, gewapend met een digitale camera, het Safaripark in om originele winterse foto’s te maken van het team in wildernis situaties.
 
Onderweg heeft deze safari nog een aantal uitdagingen (deze vinden in de buiten- & binnenverblijven van de dieren plaats) voor de teams:

 • Wintervacht puzzel
  Kraak de wintervacht code… Welk team heeft de minste beurten nodig om de dierenhuid code te achterhalen?
 • Winter Wildlife hints
  Beeld een winterse safari situatie uit m.b.v. gebaren en Afrikaanse attributen (b.v. ‘een bibberende baviaan’). De overige teamleden raden wat het is.
 • Denkopdrachten
  • Vuur maken en marshmallows roosteren 

  Elke activiteit levert punten op voor de eindscore. Na afloop van het groepsuitje, wordt het winnende team op passende wijze gehuldigd.

  PRIJZEN WINTER SAFARI

  2 uurs programma: € 42,50 p.p.

  Prijzen zijn geldig vanaf 20 personen en exclusief BTW. 

  Onze locaties

  Geschikte locaties voor deze activiteit

  Beekse Bergen
  Beekse Bergen

   Reviews

   Wat onze klanten zeggen

   Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
   Meer lezen
   Maarten - Tilburg
   Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
   Maarten - Tilburg
   Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
   Meer lezen
   Nicole - Breda
   Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
   Nicole - Breda
   Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
   Meer lezen
   Tom - Bladel
   Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
   Tom - Bladel
   Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
   Meer lezen
   Jessie - Eindhoven
   Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
   Jessie - Eindhoven
   Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
   Meer lezen
   Rogier - Bennekom
   Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
   Rogier - Bennekom
   Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
   Meer lezen
   Nechwa - Gilze
   Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
   Nechwa - Gilze
   De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
   Meer lezen
   Monique - Nijkerk
   De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
   Monique - Nijkerk
   De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
   Meer lezen
   Nicolaas - Geldrop
   De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
   Nicolaas - Geldrop
   Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
   Meer lezen
   Fenne - Tilburg
   Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
   Fenne - Tilburg
   Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
   Meer lezen
   Hans - Utrecht
   Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
   Hans - Utrecht

   Benieuwd naar de mogelijkheden?

   Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.