013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Vergaderarrangementen

Inhoud programma

Een kleinschalige vergader sessie in de omgeving van Tilburg organiseren? De evenementenlocatie van Rocks ’n Rivers ligt midden in de bossen op de Natuurpoort de Roovertsche Leij en biedt betaalbare vergaderruimtes en heeft daarbij ook verrassende activiteiten die de vergadering een boost kunnen geven.

VERGADEREN goirle

Op zoek naar een leuke en originele vergaderlocatie in de omgeving van Goirle? We helpen je graag bij het organiseren van een kleinschalige vergadering in een bosrijke omgeving.

VERGADERING

Speciaal voor vergaderingen heeft Rocks ’n Rivers Evenementenlocatie diverse, unieke vergaderruimtes. Zo kan je gebruik maken van de “Bovenkamer”. Deze is geschikt voor een groep van 14 personen en bevindt zich op de eerste verdieping in een afgesloten ruimte. Hier kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten (beamer, flip-over, markers) die nodig zijn voor een inspirerende vergadering.

Naast de “Bovenkamer” is er ook de informele ruimte de “Tribune”. Ideaal voor brainstormsessies of kick-offs! Door de unieke vorm van de zitjes neemt de groep op een ongedwongen manier plaats. De groep krijgt op een ontspannen sfeer ruimte om zijn/haar ideeën te delen. Hier kan er ook gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten (beamer, flip-over, markers). Met uitzicht op de bosrijke omgeving is er afleiding van de dagelijkse sleur. Wie weet welke ideeën er allemaal komen!

Of maak gebruik van de prachtige omliggende natuur en organiseer een “Hei” sessie. Er zijn diverse open plekken op onze locatie welke hier perfect voor ingericht kunnen worden. Voordeel van een hei sessie is dat niemand wordt afgeleid door digitale middelen. De groep bevindt zich namelijk midden in de natuur. Zonder afleiding wordt het sowieso een vruchtbare meeting! De vergadering is aan de picknick tafels in de bossen. Ook hier kan er natuurlijk gebruik gemaakt worden van de flip-over en markers.

Bij slechter weer wordt de hei sessie vervolgd onder de overkapping, zodat je nog steeds het buitengevoel hebt. Bij beschikbaarheid van de binnenruimtes is het tegen een meerprijs mogelijk om de vergadering naar binnen te verplaatsen.

 

 Prijzen (excl. btw)

De "Bovenkamer" & de "Tribune"
De "Buitenruimte"
85 voor 1 dagdeel

Met gebruik van gratis WIFI, beamer en flip-over.

150 voor 2 dagdelen

Met gebruik van gratis WIFI, beamer en flip-over.

75 voor 1 dagdeel

Met gebruik van flip-over.

125 voor 2 dagdelen

Met gebruik van flip-over.

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Vergaderruimtes Rocks ’n Rivers
Vergaderruimtes Rocks ’n Rivers

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
Meer lezen
Maarten - Tilburg
Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
Maarten - Tilburg
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
Meer lezen
Nicole - Breda
Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
Nicole - Breda
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
Meer lezen
Tom - Bladel
Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
Tom - Bladel
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
Meer lezen
Jessie - Eindhoven
Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
Jessie - Eindhoven
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
Meer lezen
Rogier - Bennekom
Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
Rogier - Bennekom
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
Meer lezen
Nechwa - Gilze
Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
Nechwa - Gilze
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
Meer lezen
Monique - Nijkerk
De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
Monique - Nijkerk
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
Meer lezen
Nicolaas - Geldrop
De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
Nicolaas - Geldrop
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
Meer lezen
Fenne - Tilburg
Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
Fenne - Tilburg
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
Meer lezen
Hans - Utrecht
Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
Hans - Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.