013 469 0460 info@rocks-n-rivers.nl

Big Five fotozoektocht

Inhoud programma

Een combinatie van teambuilding met een bezoek aan Safaripark de Beekse Bergen. Je gaat in teams op ‘avontuur’ in het park om de Big Five te spotten. Daarnaast maken de teams ludieke teamfoto’s en spelen ze onderweg Afrikaanse activiteiten. Kortom, een ideaal bedrijfsuitje voor een gemêleerde groep. 

Het bedrijfsuitje in de Beekse Bergen?
Ga samen met collega’s de uitdaging aan om de Big Five te spotten tijdens dit bedrijfsuitje in Brabant. In teams trek je, gewapend met een digitale camera, het Safaripark de Beekse Bergen in om originele foto’s te maken van het team in wildernis situaties.
 
Onderweg heeft deze safari nog een aantal uitdagingen voor de teams:

 • Kokosnoot vangen
 • Wild-Life hints
 • Dieren geluiden quiz
 • Animalmind
 • Puzzel van de “Gewichtige Leeuw”
 • Landrover task

Aan het eind van dit bedrijfsuitje worden de punten opgeteld en de foto’s beoordeeld. Welk team heeft de beste Rangers in huis?

PRIJZEN BIG FIVE FOTOZOEKTOCHT (minimaal 20 personen)

2-uurs programma

46,50 per persoon (excl. btw)

4-uurs programma

59,50 per persoon (excl. btw)

Combinatietips
Liever een bedrijfsuitje van een hele dag? Combineer dit programma met de Kano Safari en/of de Expeditie Livingstone

Kano Safari of Expeditie Livingstone (2 uur) & Big Five fotozoektocht (2 uur)

72,50 per persoon (excl. btw)

Kano Safari of Expeditie Livingstone (2 uur) & Big Five Fotozoektocht (4 uur)

85,00 per persoon (excl. btw)

Kano Safari & Expeditie Livingstone (2 uur) & Big Five Fotozoektocht (2 uur)

85,00 per persoon (excl. btw)

Expeditie Livingstone (4 uur) & Big Five Fotozoektocht (2 uur) of Kano Safari

85,00 per persoon (excl. btw)

Onze locaties

Geschikte locaties voor deze activiteit

Beekse Bergen
Beekse Bergen

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare ...
  Meer lezen
  Maarten - Tilburg
  Geweldig gezellig! Leuk spelconcept als teambuildingprogramma. Iedereen heeft genoten en vond de spellen een leuke uitdaging. Ruimte voor de "dare devils" en de gewone groepsleden.
  Maarten - Tilburg
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De ...
  Meer lezen
  Nicole - Breda
  Rocks 'n Rivers maakt van elke activiteit een feestje. Sinds 2021 werken wij samen voor outdoor activiteiten bij onze trainingen. De mate van flexibiliteit en meedenken in de organisatie is uitzonderlijk en zeer prettig. De trainers zijn zeer vriendelijk, kundig en de materialen en locaties goed verzorgd. Het gevoel dat we weten dat het sowieso goed komt is heel fijn in een dergelijke samenwerking. Niet alleen de locatie in Nederland maar ook in de Ardennen is door ons ingezet en beide zijn top!
  Nicole - Breda
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als ...
  Meer lezen
  Tom - Bladel
  Geweldige basis voor een goede start van het schooljaar. Rocks 'n Rivers is een mooie organisatie met uitmuntende kwaliteit Als leerlingen en collega's hebben wij een prachtig introductiekamp gehad waarvan we de rest van het jaar de vruchten zullen plukken.
  Tom - Bladel
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in ...
  Meer lezen
  Jessie - Eindhoven
  Rocks 'n Rivers is ruim op tijd aanwezig en heeft veel verschillende opdrachten/spellen bij waardoor er veel variatie in het spel zit. Wij hadden het programma: de strijd der elementen.
  Jessie - Eindhoven
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen...
  Meer lezen
  Rogier - Bennekom
  Enorm leuk weekend gehad in Maison de la Vallée. Enthousiaste ondersteuning vanuit RNR, en enorm hulpvaardig. Komen graag weer terug!
  Rogier - Bennekom
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is...
  Meer lezen
  Nechwa - Gilze
  Het team van Rocks 'n Rivers is ervaren en heeft goed materiaal om mee te werken. De begeleiding is professioneel en vriendelijk. Alle activiteiten werden professioneel begeleid. Bedankt voor de fijne dag waar we mooie herinneringen hebben kunnen creëren.
  Nechwa - Gilze
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend ...
  Meer lezen
  Hans - Utrecht
  Een leuke gezellige goed verzorgde outdoor en binnen activiteit gehad ter afsluiting van een cursus. Op een prachtige locatie! Passend gemaakt bij de cursus die we hebben gevolgd. Echt een aanrader.
  Hans - Utrecht
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super ...
  Meer lezen
  Fenne - Tilburg
  Perfecte organisatie en communicatie maar vooral de flexibiliteit en bijstellen van programma op de omstandigheden. Zeer professionele begeleiding en super veilig!
  Fenne - Tilburg
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was ...
  Meer lezen
  Nicolaas - Geldrop
  De ruimte rondom de huizen is fantastisch in een briljante omgeving. De activiteit met via ferrata, abseilen en klimmen was super leuk om te doen en heel strak georganiseerd. Vooral de via ferrata is een stevige uitdaging en zeker niet een 'eitje'. Kortom: erg leuk gehad en het heeft positieve impact op ons team.
  Nicolaas - Geldrop
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten ...
  Meer lezen
  Monique - Nijkerk
  De leerlingen hebben enorm genoten. Afgezien van het weer was alles top. De activiteiten spraken de leerlingen aan, het eten was prima en de sfeer was goed.
  Monique - Nijkerk

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op en kijken naar een geschikt programma voor je.